Acne

ontstekingen/littekens

Acne producten 

Er zijn erg veel acne-crème en -lotions op de markt. Dit maakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De effectiviteit van een acne-crème is afhankelijk van de aanwezigheid van bepaalde ingrediënten, zoals salicylzuur, glycolzuur, benzoylperoxide en vitamine A. De hoeveelheid en de samenstelling van deze ingrediënten speelt ook een belangrijke rol. 

Welk product bij welke acne?

De productlijnen van IMAGE Skincare beschikken over diverse thuisproducten die zeer geschikt zijn voor een huid met acne. In deze producten zit een combinatie van verschillende zuren en andere ingrediënten die de acne deactiveren en zodat de huid zich kan herstellen.
Met name producten uit de CLEAR CELL lijn en de AGELESS lijn zijn erg geschikt om bestaande acne te verminderen en om andere uitbraken te voorkomen. Hieronder worden beide lijnen kort toegelicht.

CLEAR CELL

Geeft direct zichtbare vebetering op de vette vorm van acne, namelijk met actieve puistjes. Dit product wordt altijd samen in combinatie met een of meer andere producten geadviseerd, omdat de huid anders te veel uitdroogt.

Neem contact met ons op voor  een persoonlijk afgestemd productadvies voor het meest optimale en snelst zichtbare resultaat. In combinatie met professionele behandelingen van IMAGE Skincare zal er gegarandeerd resultaat worden behaald. 

( Salon behandeling)

De peeling Acne lift is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

 

Indicaties:

  • Acne
  • Vette huid
  • Verwijde poriën
  • Huid in totale disbalans

Resultaat:

De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

NB. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen

Kies ook voor een effectieve acne behandeling die wel werkt. 

Prijs: €60,00 duur: 60 minuten

*behandeling afgestemd op de huidsituatie, onzuiverheden verwijderen plus voorlichting over voeding, hygiëne en thuisverzorging.

Wat te doen tegen acne?

Your Beauty Instituut helpt mensen met een acne behandeling bij acne in het gezicht. Bij Avalon Your Beauty Instituut in Opmeer bieden wij bepaalde behandelmethodes tegen acne om uw huid weer gaaf, gezond en glad te maken. Heeft u al diverse crèmes en zalfjes geprobeerd die niet of alleen tijdelijk werken? Gelukkig kunnen wij u op een effectieve manier helpen, zodat we het probleem bij de basis kunnen aanpakken.

 

Acne huid en acne littekens komen regelmatig voor

Acne is een vervelende huidaandoening, die zowel een hormonale als bacteriële oorzaak kan hebben. Vaak ontstaan er huidinfecties door een onzuivere huid en verstopte talgkliertjes. Acne in het gezicht is voor zowel vrouwen als mannen een veel voorkomend huidprobleem. Met een goede acne behandeling is hier gelukkig wat aan te doen. Bij ons in de salon leggen wij u graag uit hoe acne ontstaat en hoe we dit kunnen bestrijden.

Mogelijke oorzaken van acne

  • Het ontstaan en toename van acne kan verschillende oorzaken hebben:
  • Een ongezonde levensstijl met veel vet en suiker.
  • Genetische of hormonale factoren van binnenuit.
  • Overmatige talgproductie en vette poriën.
  • Bepaalde huidbacteriën die de huid infecteren.
  • Agressieve huidverzorgingsproducten die de huid beschadigen.


Acne behandeling bij volwassenen

Met een speciale acne behandeling kunnen wij acne doeltreffend behandelen. Dit hoeft echt niet altijd met ingrijpende middelen of medicatie behandeld te worden. Naast een effectieve acne behandeling, geven wij u ook persoonlijk advies. Indien nodig adviseren wij u om uw eetpatroon en levensstijl aan te passen, waardoor de acne klachten bij de basis worden aangepakt.


Acne bestrijden, wat kunt u beter vermijden

Bij het bestrijden van acne kunt u beter bepaalde voedingsmiddelen en huidverzorgingsproducten vermijden.
Denk hierbij aan veel vette voeding en verzadigde vetten, geraffineerde suikers en sterk gekruid voedsel.
Daarnaast kunnen bepaalde medicijnen ook van invloed zijn op pukkelige huiduitslag en andere huidreacties.
Ook zien wij vaak dat de verkeerde verzorgingsproducten worden gebruikt. Deze kunnen een negatief effect op acne hebben, waardoor de ontstekingsverschijnselen toenemen.

 

Neem contact met ons op voor  een persoonlijk afgestemd productadvies voor het meest optimale en snelst zichtbare resultaat. In combinatie met professionele behandelingen van IMAGE Skincare zal er gegarandeerd resultaat worden behaald.  Neem dan via het formulier contact met ons op

Acne behandeling worden mogelijk vergoed door uw zorgverzekering !