Henna brows

Voor een nog strakkere look kun je voor Henna wenkbrauwen gaan. Hierbij wordt de huid ook mee geverfd en is 1/2 weken zichtbaar afhankelijk van de huid, wat zorgt voor mooie poeder wenkbrauwen.

​Lashlifting ( wimperlift ) is ook heel populair. Voor een mooiere blik en optisch langere wimpers is dit de ideale behandeling. De wimpers worden met een permanent vloeistof omhoog gekruld waardoor 6/8 weken je ogen groter lijken en wimpers langer.

 

Wimperextensions: Hollywood is er helemaal weg van

Het geheim van de sterren: onze ‘one-by-one’ wimperextensions die uw wimpers verlengen. Ieder natuurlijk wimperhaartje wordt 1 voor 1 met een aparte wimperextension verlengd. Niet langer met mascara, wimperkruller en wimperverf in de weer, maar iedere dag ontwaken met een natuurlijke, prachtige en weelderige blik!

NIEUWE TECHNIEK

Zijdezachte, vollere wimpers dankzij de volume-extensions met 3D-techniek. In tegenstelling tot de ‘one-by-one’ techniek bevestigen we bij 3D meerdere haarfijne en vederlichte extensions op 1 wimperhaartje. Hiermee creëert u een glamoureus en spectaculair volume dat uw ogen laat spreken!

Dunne of vormeloze wenkbrauwen zijn verleden tijd met wenkbrauwextensions. Eerst verven en epileren we uw wenkbrauwen. Daarna bevestigen we zorgvuldig fijne synthetische haartjes aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op uw huid.

Net zoals uw nagels of haarkleur verdienen uw wimperextensions en wenkbrauwextensions na twee à drie weken extra aandacht om in topvorm te blijven. Het bijwerken neemt echter minder tijd in beslag dan het plaatsen.

wimperextensions one by one/ wimperlift

Blijft tot 7 a 8 weken zichtbaar

Kom samen voor een wimperlift behandeling 

En profiteer van de korting

Henna brow
€40,00