Huidtherapeute

Een persoonlijk huidadvies

Je wil graag een oplossing voor een storend huidprobleem. Maar je wil wel zeker zijn van de beste behandeling voor jouw huid. Kom dan langs bij de huidtherapeute Jessica . De huidtherapeut doet er alles aan om jou op een natuurlijke manier mooier te maken of van storende huidproblemen af te helpen.

Tijdens een uitgebreide intake geeft de huidtherapeut een persoonlijk huidadvies en bespreken jullie met elkaar welke behandeling het beste bij jouw wensen past. Met behulp van de nieuwste en veiligste lasers en behandelmethoden behalen we vervolgens samen met jou de beste resultaten. Ieder huid- en haartype is anders en de wereld van huidtherapie staat niet stil.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgen onze ervaren en professionele huidtherapeuten regelmatig trainingen en cursussen in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Zo weet jij zeker dat je altijd door de best opgeleide specialisten wordt geholpen.

Vergoedingen

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide HBO huidtherapeuten – die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten), hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd? Dan is het hoogstwaarschijnlijk dat het laser ontharen in het gelaat door uw zorgverzekeraars vergoed

laserbehandelingen huidtherapeute west friesland