Skinpen

de nummer 1 in huidverbetering op dit moment!

Medisch microneedling

Medisch microneedling wordt ingezet om de huid van binnenuit te vernieuwen en te verbeteren. Met de SkinPen worden er 1600 microkanaaltjes per se-conde in de huid gecreëerd, waardoor de huideigen wondgenezing wordt aangezet. De focus ligt op de behandeling van de tweede huid-laag en wordt ook wel collageen-inductietherapie genoemd (CIT). Hier bevinden zich de fibroblasten, welke collageen en elastine aanmaken. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Behandeling van de fibroblast zorgt ervoor dat de huid haar volume terugkrijgt en rimpels zullen ver-fijnen. De SkinPen is ervoor gemaakt om de huid op een natuurlijke en veilige wijze in de diepte te vernieuwen. Met de 14 steriele en zuivere naaldjes wordt collageen type 3 aangemaakt. Dit is het type collageen dat nodig is om effectieve weefselstructuren te kunnen aanmaken en organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder onderhuidse littekentjes. Dit is een must voor het aanmaken van een gezonde, nieuwe huid. Enkel met zuivere naaldjes wordt de embryonale wondgenezing aangezet en worden de gewenste resultaten behaald in enkele behandelingen.

Geschikt voor:

  • Littekens
  • Acnélittekens
  • Striae
  • Pigment
  • Rimpels
  • melasma
  • zonbeschadiging
  • lijntjes en doffe huid

Bij littekens worden de stugge weefselstructuren losgemaakt. Hierdoor wordt het litteken sterk doorbloed en soepeler, waardoor deze minder zichtbaar wordt of zelfs zal verdwijnen.

Acné laat vaak hardnekkige littekens achter. De SkinPen stimuleert celvernieuwing in de diepere huidlaag met gelijkmatigheid in huidstructuur en teint als resultaat.Door extreme uitrekking van de huid verliest de huid haar veerkracht en kan striae ontstaan. Met de Skinpen wordt de huid aangezet tot aanmaak van elastine en wordt striae minder zichtbaar of zal zelfs geheel verdwijnen.

Pigmentatie ontstaat door zonschade of hor-monale verandering (melasma). Met de SkinPen wordt de eerste huidlaag gerangschikt. Hier-door worden pigmentcellen gereguleerd, wat resulteert in een egale huid.Doordat de huid wordt aangezet om collageen en elastine aan te maken verminderen rimpels van binnenuit en krijgt de huid haar glans terug.Met de SkinPen worden collageen en elastine gestimuleerd. Collageen zorgt voor volume en stevigheid en elastine zorgt voor veerkracht van de huid.


Wat is skinpen?

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld en als enige een medisch microneedling device te noemen. Ook is de SkinPen in tegenstelling tot vele andere devices ontwikkeld én geproduceerd in Amerika. De SkinPen heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Nog nooit was medisch microneedling zo precies, zo veilig en zo compleet!

EEN MOOIE HUID IN 6 STAPPEN

Om het beste resultaat op een veilige manier te bereiken zijn een aantal stappen essentieel tijdens en ook na een SkinPenbehandeling. Wij zetten de stappen hier op een rij met een korte uitleg per stap.

1. Reiniging

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid grondig gereinigd om te zorgen voor een schone en gebalanceerde huid.

2. Gebruik van tussenstof

Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse® Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling.

3. Diepte bepaling

De behandelaar bepaalt de diepte voor het te behandelen gebied. Dit gebeurt op basis van indicatie en het behandeldoel.

4. De behandeling

Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandelaar gaat drie maal over hetzelfde gebied met zigzaggende en roterende bewegingen. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

5. Tot 24 uur na de behandeling

De huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm of prikkelend aan. Dit trekt binnen een paar uur weg. In de 24 uur na de behandeling wordt de Skinfuse® LIFT HG meermaals daags aangebracht voor herstel van verloren vocht.

6. Vanaf 24 na de behandeling De volgende 24 uur mag de Skinfuse® RESCUE crème naar behoefte aangebracht worden. Deze crème helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen