Lift Express (anti-aging/bindweefsel massage) 

Maria Galland Lift Express  duur 100 min € 95,00

Een 100% manuele liftende behandeling die bewezen en direct zichtbare resultaten biedt in 100 minuten.

De behandeling Lift Express erstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFT EXPRESS combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.

640 Serum Liftend serum met direct resultaat €109,-

Productbeschrijving

Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in synergie met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen. De huid is onmiddellijk steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn geherdefinieerd dankzij baanbrekende actieve werkstoffen. Tegelijkertijd bestrijdt het revolutionaire AGE CONTROLMG complex glycatie en oxidatie om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

* Testresultaten op basis van een gebruikerstest uitgevoerd met 50 personen (van 35 tot 65 jaar), geïnterviewd 10 minuten na één applicatie van 640 LIFT'EXPERT SÉRUM onder klinisch-dermatologische omstandigheden; resultaten uitgedrukt in %; gemiddelde uit de individuele resultaten met betrekking tot een stevigere, strakkere en gladdere huid.

Productvoordelen:

 • Verstevigt, verstrakt de huid en maakt haar glad – onmiddellijk
 • Vermindert rimpels aanzienlijk
 • Baanbrekende actieve werkstoffen herdefiniëren de contouren
 • Het AGE CONTROLMG Complex helpt de jeugdige uitstraling van de huid langer te behouden
 • De vloeibare textuur fungeert als een liftende film op de huid

Belangrijkste ingrediënten:

EXTRACT VAN IJSWIJN: Levert adstringerende eigenschappen die het hydratatieniveau in de huid verhogen en een jeugdige uitstraling onthullen. Samen met tara gum verhoogt het de huidstevigheid en tonus.

NIEUWE GENERATIE VAN ANTI-AGING PEPTIDEN: Stimuleert de fibroblastenactiviteit die verantwoordelijk is voor de collageenproductie.

AGE CONTROLMG COMPLEX: heeft een baanbrekende dubbele werking die de huid
beschermt en haar jeugdige uitstraling voor langere tijd behoudt.

 

Huidherstellende, liftende crème 660 creme € 99,00

Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in synergie met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen. De huid is steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn geherdefinieerd dankzij baanbrekende actieve werkstoffen. Een natuurlijke werkstof gewonnen uit de pijnboom, bekend om zijn lange levensduur, perfectioneert de werking. Tegelijkertijd bestrijdt het revolutionaire AGE CONTROLMG complex glycatie en oxidatie om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

Productvoordelen:

 • Verstevigt, verstrakt de huid en maakt haar glad
 • Vermindert rimpels aanzienlijk
 • Baanbrekende actieve werkstoffen herdefiniëren de contouren
 • Het AGE CONTROLMG Complex helpt de jeugdige uitstraling van de huid langer te behouden
 • De fluweelachtige textuur smelt in de huid voor een perfecte glow

650 - Multi-zone crème  die diepe rimpels gladstrijkt en oogzone verjongt €65

Productbeschrijving:

95% GLADHEIDSINDEX*
90% OOGVERJONGENDE INDEX**

Een biopolymeer van eiwitten uit zoete amandel met een krachtig opspannend effect vervaagt rimpels en verzacht het huidreliëf. Een bioactief peptidencomplex stimuleert de huid om meer collageen te produceren, terwijl een shiitake-extract de huidstevigheid herstelt. Oogleden zijn steviger, tekenen van vermoeidheid zijn minder zichtbaar, wallen en kringen nemen af.

Productvoordelen:

 • Vervaagt zichtbaar gezichtsrimpels
 • Verzacht microreliëf
 • Krachtig opspannend en vervagend effect
 • Verstevigt de oogleden
 • Vermindert tekenen van vermoeidheid,wallen en kringen onder de ogen
 • Parfumvrij, perfect voor de gevoelige oogzone

Belangrijkste ingrediënten:

 • EEN BIOPOLYMEER VAN EIWITTEN UIT ZOETE AMANDEL
 • EEN BIOACTIEF PEPTIDENCOMPLEX: stimuleert de huid om meer collageen te produceren.