Bij Praktijk voor lichaam en rust in Spanbroek kun je de dag achter je laten en compleet ontspannen. Je bent welkom voor onder andere een heerlijke ontspanningsmassage en Reiki, maar ook voor een stevige sportmassage zit je goed bij de massagepraktijk.

Masseuse Jessica werkt met natuurlijke en etherische oliën waardoor je extra kunt relaxen. Bij haar sta jij altijd centraal, dus elke behandeling wordt aan jouw behoeftes aangepast. Voor welke behandeling je ook gaat: Jessica zorgt ervoor dat je stressvrij en met energie haar praktijk verlaat.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.


ontspanning massage,massage praktijk, rugklachten,hotstone massage

Prijzen massage

ontspanning massage 30 min

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

€34,50

ontspanning massage 45 min

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

€42,50

ontspaning massage 60 min

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

€49,00

raindrop massage ( met eterische olien naar keuze)

De Raindrop Technique® is een unieke massage op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop massage zorgt voor balans en harmonie in het lichaam door een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zuivere etherische oliën.

€75,00

Guasha Massage 30 min


Guasha is een schraaptechniek uit China.
Tijdens de behandeling wordt er met een jadesteen over de huid geschraapt.

Bij blokkades verschijnen er plekken die eruitzien als “bloeduitstortingen”
De plekken verdwijnen binnen een paar dagen en het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt in gang gezet.

€27,00

duo massage 120 min

voor twee personen

€85,00

stoelmassage 15 min

Een stoelmassage is een drukpuntmassage welke op een speciaal ontwikkelde en ergonomische stoel wordt gegeven. De nek, schouders, rug, armen en handen worden behandeld tijdens deze stimulerende massage. Een stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en biedt naast ontspanning ook verlichting bij nek-, rug- en schouderklachten.

€15,00

sportmassage 30 min

Deze stevige massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de conditie van de spieren en zorgt voor meer flexibiliteit. Dankzij een sportmassage kunnen blessures zowel behandeld als voorkomen worden.

€34,50

sportmassage 45min

Tijdens de massage gebruiken we massageolie met essentiële oliën. Sportmassage en aromatherapie is een hele mooie combinatie met als doel om op een natuurlijke manier het lichaam in een optimale staat te brengen voor een prestatie of fysiek en mentaal herstel na de inspanning. Wij gebruiken de etherische oliën van Young Living, deze zijn 100% zuiver met een therapeutische werking.

€50,00

Classic wellness 45 min

€32,00

ontspanning massage 90 min

€73,50

duo massage deluxe

€120,00

hotstone massage 30 min

€35,00

lichaammasssage

€60,00

rug,schouder en nek massage 30 min

€34,50