Wenkbrauwen Microblading & Powderbrows

 

Hoe werkt de Phibrows behandeling?

Tijdens de intake bespreken we eerst jouw medische gegevens, omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden, zie de contra indicaties. Vervolgens worden je wenkbrauwen uitgemeten aan de hand van de ‘Golden ratio‘, ook wel de Phi genoemd. Hierbij wordt er gekeken naar de universele verhoudingen van je gezicht (de stand van je ogen, het botstructuur en je gezichtsvorm). Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een unieke applicatie om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn, zodat je er zeker van kan zijn dat je met prachtige wenkbrauwen de deur uitloopt!

De omtrek van je wenkbrauw wordt met een speciale potlood getekend, zodat je alvast kan zien wat de vorm zal gaan worden. Pas na jouw goedkeuring, wordt de Microblading techniek toegepast. Waarbij als ware kleine krasjes in de huid gemaakt (oftewel de hairstrokes) worden.

Het pigment wordt minder diep gezet, dan bij tatoeages of permanente make-up en is daardoor minder lang blijvend. De kleur van het pigment wordt afgestemd op je natuurlijke haarkleur en huidskleur.

De behandeling duurt  3 uur

⚠️Voorbereiding PMU zetting de eerste 24 uur géén:


Zorg ervoor dat je 24 uur vóór de behandeling géén: alcohol, koffie, energiedranken of groene thee drinkt. Slik daarnaast geen Aspirine, Aproxen of Ibuprofen. Paracetamol is wel toegestaan. Dit in verband, dat je meer kan gaan bloeden tijdens de behandeling.

30 DAGEN VAN TEVOREN
30 Dagen voorafgaand van de behandeling géén: Bottox, Fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht.

Prijzen Permanente make -up

Eyeliner onder

€175,00

Eyeliner boven

€175,00

eyeliner onder en boven

€300,00

eyeliner met wing

€225,00

onder en boven met wing

€350,00

lippen: lipliner

€250,00

full lips

€350,00

infralesh

€175,00

wenkbrauwen microblading/powderbrow

€295,00

touch up (binnen 1 jaar )

€125,00

Specialist Marije Schijf:

Je bent in specialistische handen

Ik( Marije Schijf) ben opgeleid door Sule Ozlem Sari, Phibrows Master bij Branko Babic (één van de beste van Nederland). Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd het beste beauty academy en grondzetter van Microblading.

Unieke formule met kleurbehoud van pigmenten

Tijdens de Microblading behandeling wordt er gebruikt gemaakt van de SUPE pigmenten van Phibrows. Deze formule is ontwikkeld volgens de hoge Europese standaarden als het gaat om de zuiverhuid en stabiliteit van de pigmenten. Bovendien zijn de pigmenten 100% veilig (door de GGD gecontroleerd) vrij van alcohol en zware metalen. Deze pigmenten zijn de eerste op de markt waarbij de fabrikant kleurbehoud na genezing gegarandeerd. In deze SUPE-formule is de stabiliteit van alle pigmenten bereikt, waardoor de wenkbrauwen na verloop van tijd niet rood, paars of grijs worden. De hairstrokes blijven gedurende lange tijd dun en helder van kleur.

GGD goedgekeurd

Avalon Your Beauty Instituut heeft een GGD vergunning. Deze vergunning geeft aan dat er gewerkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Dit kan je nagaan op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.